Rapport ifrån köket

Ikväll, efter en tur till birsta, så var det dags att ta klivet in i köket. Torsk med citron & dillsås, Bönsallad och stekta ägg stod på menyn. Inte på en och samma gång, äggen är till imorgon. Eftersom skolan startar redan kl 08 så har jag frukosten redan klar.
 
Receptet på Torsken hittade jag här och jag kan verkligen rekommendera det, vart mycket gott. Det här med LCHF har gått ifrån att bara vara något jag läst i förbifarten till att nu faktiskt fångat mitt intresse på riktigt. Med tanke på att jag verkligen älskar pasta i alla de olika former så har det stått emot mig att börja laga mer LCHF mat. inga kolhydrater = ingen pasta :(
 
Tack vare att jag nu i köket har en liten whiteboardtavla så kan jag planera min mat vecka på ett mycket bättre sätt än tidigare och får en bra överblick på vad som skall lagas. de senaste veckorna har jag ätit pasta en gång i veckan ungefär, kanske två nån vecka. Det är en stor förändring sen förr i tiden då jag kunde äta det flera gånger i veckan.
 
Här kommer lite bilder ifrån köket.
Torsk med Citron & DIllsås samt Bönsallad.
 
Morgondagens frukost idag!
 
Citron och Dillsås över Torsk, in i ugnen i 30 min, 200grader. Lätt som en plätt!

Kommentarer
Postat av: Mörten

Torsken med dillsås ska prövas!

Blev rätt taggad på fisk i folie också, kommer testa med abborre och se om det funkar.

Svar: Va kul! Det är två riktigt goda och relativt enkla recept. Abborre kommer säkert funka fint
Robert Fant

2013-12-05 @ 19:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0