Kantarelltoast med getost



Eftersom jag hade en del kvar av mitt grekiskalantbröd som jag använt till bruschetta så fick det användas en sista gång till kantarelltoast. Första gången jag provar mig på detta och absolut inte sista gången heller. Precis som bruschetta är detta gott, enkelt och går fort att göra.

Först förvälde jag kantarellerna och sedan stekte dem i smör. Efter det så värmde jag på brödet i ugnen, till det nästan blivit gyllenbrunt. tog ut brödet, lade på svampen och getosten och körde in dem i ugnen igen för att bli gyllenbruna.

Som synes på bilden blev de lite brända, men det var inget man kände av. Ringlade lite olivolja på, salt behövdes inte eftersom getosten i sig är lite salt.

Kan rekommendera att testa detta, för sig själv som ett mellanmål eller annars perfekt som en förrätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bäst före-datumet på detta inlägg var den 17e september, dvs väldigt länge sedan... Stackars utstirrade kantarell-mackor!

2011-09-30 @ 16:42:36
URL: http://fridagrims.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0